Rólunk

Cégünk arra törekszik, hogy a jó ár mellet, jó minőséget is adjunk, melyet az is bizonyít, hogy több termékünknél is a hatályos jogszabályoktól függetlenül, (de azokat minden esetben figyelembe véve), akár már 36 hónap garanciát vállalunk. Fontosnak találjuk, hogy nem csak értékesítünk, hanem szolgáltatunk is.

Számunkra minden vásárló nagyon fontos, ezért mindent megteszünk, hogy hosszútávú gyümölcsöző kapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel, az Ő igényeiket, megelégedettségüket figyelembe véve korrekt módon. 

Cégtörténet:

1993-ban egyéni vállalkozóként (Nickelsz Ákos) kezdtem meg a nagykereskedelmi tevékenységet, majd napjaink igényei alapján Kft formájában. Elsősorban autófelszerelési, ápolási, elektronikai, tuning termékek exportjával és importjával valamint belföldi nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozunk. A-Z-ig 

100%-ban Magyar tulajdonú cég.

A folyamatos fejlesztés mellet fontosnak tartjuk, hogy a vásárlói elvárásokra építsük termékkínálatunkat és értékesítésünket, mind e mellet figyelembe véve a piaci igényeket és azokat gyorsan felmérve ki is elégítsük. Folyamatos akciókkal próbálunk kedveskedni minden vásárlónknak.

Szívesen vesszük az Önök javaslatait akciós termékekre, termékcsoportokra is, hogy közösen alakíthassuk ki akciós kínálatunkat is! Esetenként az egyedi igényeket is megoldjuk! 

Kedvező kapcsolatok következtében

Elég sok terméket gyártatunk Magyarországon, ezzel is segítve a magyar vállalkozókat, de a piaci igények miatt versenyképességünk növelése érdekében több gyárral is kapcsolatba kerültünk Kínában. Szigorúan kézben tartjuk a folyamatos minőség ellenőrzést, mind e mellett törekszünk a kedvezőbb beszerzési árra, így biztosítva partnereink magas színvonalú kiszolgálását. Jelenleg az alábbi országokból származnak termékeink: Magyarország, Kína, Taiwan, Korea, Anglia, Olaszország, Hollandia, Ausztria, Szlovákia, Csehország , Lengyelország, Franciaország, Németország. Jelenleg is több ezer fajta terméket forgalmazunk több milliós raktárkészlettel, rendelkezünk, ez lehetővé teszi, hogy a legtöbb megrendelésnek azonnal, várakozási idő nélkül tudunk eleget tenni. Fejlesztési munkáinknak köszönhetően választékunk napról-napra növekszik. Nemcsak autós termékekkel.

Export-import tevékenységünket is tovább szeretnénk fejleszteni a jövőben, ezért nemcsak Magyarországi viszonteladói partnerek jelentkezését várjuk. Azon vagyunk, hogy partnerkapcsolatainkat kiszélesítsük Európára. 

Vásárlóink a hazai piacon nagy és kiskereskedők, felhasználók, márkaszervizek, autószalonok, kúthálózatok, jelentős gépjármű flottát üzemeltető intézmények, de több termékünk is megtalálhatók a multinacionális üzletláncokban. 

Internetes megjelenésünkkel szeretnénk

minden jelenlegi és leendő partnereinknek örömet szerezni és a munkájukat is nagyban segíteni.

Reméljük, hogy folyamatosan fejlődő honlapunkon megtalál mindent, amire csak szüksége lehet. A termékekkel és a honlappal kapcsolatos ötleteiket, észrevételeiket az info@nteam.hu címre várjuk! Kellemes böngészést kívánunk! 

Forgalmazott termékeink el vannak látva magyarnyelvű használati útmutatóval (esetenként több nyelven is), vonalkóddal. Engedélyköteles termékeink H, E, CE, MEEI és KERMI minősítéssel, biztonsági adatlappal rendelkeznek. 

Korunk követelményeinek megfelelően az interneten is megtalálhatóak termékeink, melyeket folyamatosan frissítünk információkkal.

Weboldalunkon kódjának használatával az Ön személyre szabott feltételei szerint megrendelheti termékeinket. *

A hozzánk hétköznapokon 12 óráig eljuttatott rendeléseit a következő munkanapon az ország egész területére kiszállítjuk, házhoz szállítási költségek, részletesebben a szállítási feltételek menüpontban találhatóak. Természetesen, ha Önnek kényelmesebb, akár személyesen is átveheti telephelyünkön vagy az Önhöz legközelebbi viszonteladónknál. Amennyiben telephelyünkön szeretné átvenni a terméket abban az esetben, ne felejtse el beállítani a rendelésen, hogy személyesen jön érte.